Wie zijn wij?

De Damse Kaasmakerij is ontstaan in 1989 op een eeuwenoude hoeve te Damme in de Polders rond Brugge. Wat eerst begon als een hobby werd al snel een echte passie. Hier leerden we proeven!

De kleinschalige start maakte ons vindingrijk, dit weerspiegelt zich nog steeds in ons bedrijf.

Kazen met natuurkorst zijn reeds van bij de start ons visitekaartje. Het begon met onze eerste liefde: Damse Mokke van koemelk gevolgd door varianten van geiten-, en schapenmelk. 

Later werd het gamma uitgebreid met een aantal Brie-varianten.

Verbondenheid en respect voor mens, dier en natuur drijft ons om uitsluitend te werken met melk van biologische origine.

Smakelijk!

Vaak gestelde vragen

Mag je de witte korst op eten?

De witte korst is perfect eetbaar, hier zit ook de meeste smaak in.

Waar verkopen wij onze kazen?

Wij hebben geen winkel in onze kaasmakerij en verkopen dus enkel B2B.

Biologisch

Meer dan 43 jaar ervaring


Familiebedrijf


Ambachtelijk